Lena Gustafsson

  • Född: 1 mars 1932
  • Död: 18 januari 2021

Lena Gustafsson från Norrhult till Arboga

Föddes i Norrhult 1932. Gifte sig 1956 med Lars Gustafsson och bosatte sig i Arboga. Jobbade i många år inom Konsum både i Småland och i Arboga. Hennes stora intressen var att resa och spela bridge och på senare år Canasta. När hon blev pensionär var hon och pappa också mycket intresserade av golf. För er som önskar se begravningen så kommer den sändas digitalt via denna sida. Om ni önskar mer information kontakta: Birgitta (dotter) 072-5215858 eller Bengt (son) 0705-510580
Vi på Styruds Begravningsbyrå har fått förtroendet att ordna denna begravning. Om du har frågor eller funderingar kring ceremonin är du varmt välkommen att kontakta oss.
Bra att veta
Information
Styruds Begravningsbyrå
Robert Magnusson

Gå till hemsidan

Om begravningen för Lena Gustafsson 

Delta vid Lena Gustafssons ceremoni, via direktsändningen den 19/2 kl. 15:00.
För att delta vid ceremonin klickar du på knappen nedan. Använder du dator rekommenderar vi webbläsaren Chrome. Sändningen görs med en mobiltelefon från en fast plats i lokalen. Kvaliteten på ljud och bild kan variera beroende på lokalens akustik och möjlighet till internetuppkoppling, samt om präst/borgerlig officiant använder mikrofon. Det kan vara bra att veta att direktsändningens ljud- och bildkvalitet anpassas per automatik till den internetuppkoppling och utrustning som du har. Det gör att ljud- och bildkvalitet kan variera, och i värsta fall att du inte kan följa sändningen. Detta är tyvärr inget vi på begravningsbyrån kan påverka.